Coloured Creatures
/


 

 

CONCEPTEN 

Coloured Creatures brengt veel blijheid, kleur, glimlachen, glitters, liefde en creativiteit op festivals en evenementen met verschillende fijne activiteiten! Er zijn een aantal concepten die zo te boeken zijn, daarnaast kan ik altijd mee denken om een nieuw idee uit te werken op aanvraag! Voor meer informatie, vragen, opmerkingen of een offerte, stuur een email naar : info@colouredcreatures.nl.


FLUORIZE                                                                       Dancing in the sun, shining in the dark! 

Op festivals, feesten en evenementen zijn we te vinden met de altijd vrolijke Neon Bodypaint en glitters! Onze ervaren en altijd enthousiaste schminkers toveren de bezoeker om tot ware neon kameleon! De felle neon uv-bodypaint is op waterbasis, droogt waanzinnig snel en wast aan het einde van de avond er gemakkelijk vanaf. 

Op een heerlijk grasveldje, een beschut of verscholen hoekje, of misschien wel naast een podium, het maakt niet uit waar je ons neerzet. Animo is er Altijd voor bodypaint! De neon bodypaint is ontzettend vrolijk door de felle kleuren. Geef ons een plekje en picknicktafel, wij zetten een heerlijke bodypaint en glitter spot neer! Dit is goed te combineren met een van mijn andere activiteiten zoals hoelahoepen, interactieve art, een knutselhoek of danseressen.

Binnen in de blacklight blijft de bodypaint iedereen keer op keer verrassen. De mooie creaties lijken Magisch hoe ze hierdoor oplichten. In overleg creëren wij een ultieme Blacklight chill spot waarin de bezoekers kunnen worden gebodypaint en daarmee worden omgetoverd tot Neon Kameleon! 

______________________________________________________________________________________________

DANCING CREATURES

Twee dansers of danseressen (of een danser en danseres) in full UV-bodypaint  dansen een choreografie en/of improviserende dans door het publiek, op een podium of bij de dj-booth in een blacklight spot. Dit kan overdag buiten door het publiek heen. De dansers zien er prachtig uit en zijn een leuke interactie met het publiek. Tevens is dit mogelijk en super tof om deze act binnen in blacklight lampen uit te voeren voor een magisch effect.

Dit kan in overleg met de opdrachtgever, bijvoorbeeld bij een bepaalde dj, op een vooraf afgesproken nummer of in een bepaald thema. Indien hier geen voorkeur voor is vullen wij dit zelf in. Deze act is super tof als openingsact bij een bepaalde band/dj, als hoogtepunt van de avond of juist als knallende afsluiter! 


Deze act is goed te combineren met de activiteit ‘Fluorize’, waarbij de festivalbezoekers door onze creatures worden voorzien van mooie neon UV schmink en glitter creaties op gezicht, armen, benen en lijf. Zo kunnen de bezoekers net zo worden geschminkt als de dansers (alleen wat minder full body). Zo ontstaat er een leuke interactie tussen het publiek, de act en de schminkers. 

___________________________________________________________________________________

ART WITH WOOD 

Bewerk een houten ketting, sleutelhanger doosje of werk mee aan een interactief kunstwerk!

Met soldeerbouten (pyrografie; geen open vuur) wordt er op hout figuren gebrand. Zo kunnen er bijvoorbeeld houten kettinkjes, (sleutel)hangers of doosjes worden versierd, als een fantastisch aandenken aan het festival, evenement, bedrijf of feestje! Hebben bezoekers een eigen leren telefoonhoesje, riem of tasje? Ook hierop kunnen prachtige decoraties worden gebrand met de houtbranders. Liever de bezoekers laten samenwerken om tot een mooi kunstwerk komen? Ook dit behoort tot de opties. 

    

_____________________________________________________________________________________________________________________________

CUSTOMIZE IT!

Op festivals, feestjes en evenementen is het fijn om even tussen alle drukte door jezelf te verplaatsen in een oase van Rust en Concentratie. Heerlijk knutselen en creatief bezig zijn! Maak je eigen schilderijtje op een canvas doek, leuk als aandenken of als cadeau voor iemand. Of verknip, verf en versier een shirtje tot jouw eigen ontwerp! Canvas schoenen zijn onmisbaar, en dragen wordt alleen maar leuker als je jouw eigen design draagt. Een gepimpt linnen tasje om al je knutselwerk en andere spullen in mee te nemen? Maak je eigen mooie ketting of fijn indianen hoofdbandje. Wat dacht je van een eigen versierde pet? Of versier een doosje of kleine troepjes in te bewaren! Op aanvraag kan ik elk idee verder uitwerken! 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

HOEPEL OP!

Zit jij op hoepelen? Of hoepel jij liever op? Iedereen wordt weer even kind bij ons! Met een aantal fijne neon hoelahoeps kun je ons vinden op diverse festivals, feesten en evenementen. Nog nooit gehoepeld? Geen probleem, wij leren je de basics heel eenvoudig aan. Al meer gevorderd? Vraag een van ons uitleg om verder aan je techniek en trucjes te werken! 

We hebben een aantal grote hoelahoeps voor de beginnende hoelahoeper, en een aantal kleinere hoops voor de meer gevorderde hoelahoeper.

Het hoelahoepen is als afzonderlijke activiteit te boeken maar wordt ook vaak in combinatie met uv-bodypaint (Fluorize) geboekt. In een (blacklight) chill-area kunnen de bezoekers dan worden geverfd, even chillen en/of kunnen ze lekker hoelahoepen.

_____________________________________________________________________________________________________________________________  

(KINDER)FEESTJES OP MAAT!
Nieuw! Vanaf heden biedt Coloured Creatures ook (kinder)feestjes aan! Alle overige concepten zijn hierbij los of als heel pakket te boeken. Daarnaast kan ik op aanvraag een idee uitwerken voor een feestje. Alle activiteiten zijn geschikt voor zowel buiten (tuin, straat of park) als binnen. We bieden geheel verzorgde feestjes aan inclusief taart, lekkers, een activiteit en slingers, maar ook losse activiteiten die op jouw feestje te boeken zijn! 
Dansfeestje
Ook leuk is het dansfeestje. Dit kan indien er voldoende ruimte is, bij iemand thuis, of anders in een danszaal in Amsterdam Oost of in Laren! Opties hiervoor zijn een losse dansles, of een verzorgd dansfeestje waar we in een middag een presentatie zullen maken samen. Er wordt een dansles in een afgesproken stijl verzorgd (HBO geschoolde dansdocent), eventueel kunnen de kinderen aan de slag gaan om een eigen kostuum te knutselen, de kinderen worden geschminkt en er is tussendoor wat lekkers en drinken! Aan het einde van het feestje zullen we een presentatie  geven! 
Voor vragen, opmerkingen of prijzen, stuur gerust een email naar : info@colouredcreatures.nl.
_____________________________________________________________________________________________________________________________


DANS / YOGA WORKSHOPS

Coloured creatures werkt met een aantal HBO geschoolde dansdocenten (diverse stijlen). In overleg ontwikkelen wij een toffe dans- of yoga workshop voor op een feest, bruiloft, evenement of festival!
_____________________________________________________________________________________________________________________________
 

DANSERESSEN

Voor op feesten, evenementen, partijen en festivals heb ik een aantal prachtige danseressen in mijn bestand! Wat dacht je van een danseres die improviseert op de muziek op het podium, naast de dj, of tussen het publiek door? Een danseres in mooie felle uv-bodypaint? Of juist een choreografie op een bepaald nummer of op een bepaalde set? Ik denk graag met je mee over verdere ideeën! Stuur gerust een email!