Coloured Creatures
/


 

 

Over ons

 


Het creatieve creature achter Coloured Creatures is Aisha Wesly. In 2012 afgestudeerd aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten richting docent dans. Haar grote passie voor dansen, muziek, feestjes, festivals en vrolijke mensen vormden zich gedurende de jaren tot dit creatieve idee. 

 

"Een paar jaar geleden zag ik iemand schminken met uv-bodypaint. Gehypnotiseerd door de felle neon kleuren besloot ik deze verf ook te bestellen. Vanaf toen begon ik met een vriendinnetje op feestjes mezelf en een aantal bezoekers te schminken. Ik startte FLUORIZE, en ging hiermee diverse festivals en feesten af om de mensen te voorzien van fijne uv-bodypaint.  Dit is uitgegroeid naar leuke reacties, fijne connecties en leuke boekingen. Inmiddels ben ik diverse andere activiteiten gaan aanbieden. Hier was de naam Fluorize niet breed genoeg voor, dus ben ik begin 2015 Coloured Creatures gestart. Fluorize is nu een onderdeel van Coloured Creatures!"


Wat is Coloured Creatures?

Op diverse festivals, feestjes en evenementen vind je ons met verschillende concepten om de festivalbezoekers te verblijden! Dit varieert tussen een (blacklight) area waarin de bezoekers door ons kunnen worden geverfd met uv-bodypaint en diverse activiteiten zoals hoelahoepen, schminken en glitteren, knutselen of meewerken aan een mooi gezamenlijk kunstwerk. Ook zijn er danseressen die kunnen worden ingehuurd om op het podium of door het publiek heen te dansen of een dansworkshop komen verzorgen op uw festival of evenement. Daarnaast kunnen er vanaf heden (kinder)feestjes op maat worden geboekt! 


De andere creatures

Coloured Creatures heeft meer dan 150 fantastische creatieve creatures in haar bestand die helpen en ondersteunen bij de uitvoer van de concepten en activiteiten op alle evenementen. Deze vrijwilligers en medewerkers helpen bij het opbouwen en uitvoeren van de activiteit en zijn op locatie om de bezoekers uitleg te geven en te motiveren en enthousiasmeren! Per evenement / festival is iedereen vrij om zich op te geven om mee te gaan als vrijwilliger of niet.

Lijkt het jou leuk om in ons bestand opgenomen te worden? Stuur een e-mail met wat informatie over jezelf naar aisha@colouredcreatures.nl.